fredag 8 november 2013

Gudmor

Sommaren 2010 blev jag gudmor för första gången. Tre år senare fick jag den äran igen. Jag blev sugen på att göra en ny före-efter bild så det blev en gudmor-edition den här gången. 


Jag var inte mitt största på den gamla bilden, det var ju ett år innan jag tog tag i vikten en gång för alla. Vet alltså inte viktskillnad men troligen 20-25kg. Behöver jag säga att jag var lite mer till freds med bilderna den här gången? 

6 kommentarer:

  1. Oj, vilken skillnad! BRA jobbat! :D
    Sv:Ah, kloka tankar! Själv blir jag nog inte klok på den där bilden, nu känner jag för att ta bort den för att jag bara irriterar mig på den, hahahaha.
    Ja fy, benmaskiner brukar inte vara så nice! Igår vid sittande bencurl fick jag typ både kramp och ont i ena ankeln :P
    Och jag brukar nästan alltid välja serier som går att slötitta på, haha, så att man kan multitaska lite och inte behöva gråta om man missar något ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket, det värmer :)

      Ja se, ibland får man till det i hjärnkontoret.. Det är helt klart en sådan bild som irriterar ihjäl en del människor medan andra peppas, det hänger säkert helt på ens dagshumör hur man väljer att tolka den också. Din blogg - du bestämmer huruvida den ska bort eller inte ;)

      I "mitt" gym finns två benmaskiner där jag alltid måste sluta för att det klämmer så mot låren eller för att benen typ domnar. Frustrerande då det är vikten man vill fokusera på!

      Radera
  2. Vilken skillnad, grymt jobbat! :) Va snygg klänning du har förresten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och tack! Köpte den i Marlow, för typ £50.

      Radera
  3. Åååh mikä leidi :) snygga ben du fått! o superfin klänning :) o helhet. och förbättring :)

    SvaraRadera